Είσοδος Εγγραφή My Compact Disc Club EN GR

Εταιρία

Εταιρία

Καλωσορίσατε στο www.compactdisclub.gr

Ποιοί είμαστε

Ξεκινήσαμε το 1992 με κύριο σκοπό την απ' ευθείας διάθεση αποκλειστικών κασετινών (συλλογών) αλλά και CD που κυκλοφορούν στο εμπόριο από τις δισκογραφικές εταιρίες. Είμαστε η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε στο telemarketing προϊόντων μουσικής και η μοναδική που συνδυάζει την αποκλειστική δημιουργία κασετινών παράλληλα με την λειτουργία ενός club μελών με πολλά προνόμια.
Οι κασετίνες μας συσκευάζονται σε ειδική πολυτελή μορφή που περιέχει 4 CD και πληροφοριακό ένθετο, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και θεματολογία σχετική με τα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες (UNIVERSAL MUSIC S.A., MINOS-EMI S.A, SONY MUSIC ENTERTAIMENT S.A, WARNER MUSIC S.A) αλλά και εκατοντάδες επιλεγμένες ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες από όλο τον κόσμο. Το μυστικό της επιτυχίας των κασετινών μας βρίσκεται στην δυνατότητα που έχουμε να αντλούμε ρεπερτόριο από όλες τις εταιρίες με τελικό αποτέλεσμα την δημιουργία συλλογών στις οποίες συμμετέχουν δύο και τρεις δισκογραφικές προσφέροντας τα καλύτερα τους κομμάτια. Η εκτύπωση των CD γίνεται στην ODEON, ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στην Ευρώπη.

Οι τίτλοι DVD

Έχουμε εξασφαλίσει για τα μέλη μας όλες τις νέες κυκλοφορίες DVD του εμπορίου στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Θα έχετε δυνατότητα επιλογής μέσα από ένα πολύ πλούσιο κατάλογο με αναλυτικές πληροφορίες για κάθε τίτλο και κινηματογραφικά τρέιλερ.

Οι άνθρωποι μας

Τα βασικά τμήματα της εταιρίας που θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν είναι το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του call center, after sales και το marketing με δυνατότητα 24ωρης εξυπηρέτησης σας στο 210 - 68.88.888. Πίσω όμως από τα τμήματα αυτά υπάρχουν πολύτιμοι συνεργάτες στο τμήμα σχεδιασμού και ρεπερτορίου, τις αποθήκες και το λογιστήριο που όλοι μαζί δουλεύουν με μοναδικό στόχο να σας προσφέρουν την καλύτερη μουσική στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Τα μέλη μας

Αρκεί μία παραγγελία σας (για τον κόσμο του Internet αρκεί να μας εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας) για να γίνετε μέλη του Compact Disc Club και να απολαμβάνετε αποκλειστικά προνόμια:
  • Ειδικές προσφορές στις πολυτελείς συλλογές μας.
  • Προνομιακή ενημέρωση για τις νέες συλλογές πριν την επίσημη κυκλοφορία τους.
  • Παράδοση κατευθείαν στην πόρτα σας.
  • Συμμετοχή σε διαγωνισμούς και πολλές ακόμη ευχάριστες εκπλήξεις, για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε τακτικά.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: (210) 68.88.888
FAX: (210) 68.14.406
Διεύθυνση: Σοφοκλέους 9Α , 152 32, Χαλάνδρι, Αθήνα