Είσοδος Εγγραφή My Compact Disc Club EN GR

DVD

DVD | Τηλεοπτ. Σειρές
Γραφείο Κηδειών Φίσερ: Η Δεύτερη Περίοδος (Μέρος 1ο, Επεισόδια 1-2)

Γραφείο Κηδειών Φίσερ: Η Δεύτερη Περίοδος (Μέρος 1ο, Επεισόδια 1-2)

Μη διαθέσιμο. Ζητείστε ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα

0 ψήφοι
19.98 €
 • Δεν υπάρχει στο απόθεμα

Περιγραφή

Όταν ο θάνατος είναι η δουλειά σου, ποια είναι η ζωή σου; Για τους Νέιτ, Ντέιβιντ, Ρουθ και Κλερ, ο κόσμος έξω από το Γραφείο Κηδειών Φίσερ συνεχίζει να είναι τουλάχιστον πιο προκλητικός και λιγότερο προβλέψιμος, από την καθημερινότητα τους.

Επεισόδιο 1: Στο Παιχνίδι
Όταν μια ηθοποιός πεθαίνει, το επιτελείο της τελευταίας ανατριχιαστικής ταινίας της απευθύνεται για μια φτηνή κηδεία στο Γραφείο Κηδειών Φίσερ. Καθώς ο Ντέιβιντ μαθαίνει τα καλά και τα κακά νέα από μια επίσκεψη στο γιατρό, οι εξετάσεις του Νέιτ αποκαλύπτουν ότι πάσχει από αρτηριοφλεβική δυσπλασία, μια αρρώστια που μπορεί και να είναι μοιραία. (Με Σχολιασμό)

Επεισόδιο 2: Σβήσε, Σβήσε Μικρό Καντήλι
Ένας παίχτης του φούτμπολ καταρρέει στη διάρκεια της προπόνησης. Ο θάνατός του στοιχειώνει τον Νέιτ και το μυστικό της ασθένειάς του. Ο Ματ Γκιλάρντι αποτυγχάνει να εξαγοράσει τους «εύπλαστους» Φίσερ, Η σύμβουλος του Κρόενερ, Μίτζι Χάντλεϊ, αποφασίζει να αναλάβει την υπόθεση. Ο Φεντερίκο ζητά από τους Νέιτ και Ντέιβιντ δάνειο για το σπίτι του αλλά μαθαίνει ότι αντ’αυτού εκείνοι αγοράζουν ένα μνήμα.

Είδος

Τηλεοπτ. Σειρές

Ηθοποιοί

Μάικλ Χωλ , Πήτερ Κράους

ΛεπτομέρειεςΔιάρκεια: 114 min
Γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά,
Υπότιτλοι: Αγγλικά, Αγγλικά για ατομα με προβλήματα ακοής, Γερμανικά, Γερμανικά για ατομα με προβλήματα ακοής, Εβραϊκά, Ελληνικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ιταλικά για ατομα με προβλήματα ακοής, Ουγγρικά, Πορτογαλικά, Τουρκικά,
Extras:
 • Προαιρετικός σχολιασμός του επεισοδίου 1 από τον σκηνοθέτη, Ροντρίγκο Γκαρσία
 • Studio παραγωγής: Home Box Office
  Format εικόνας: Fullscreen 4:3
  Ήχος: Dolby Digital 2.0
  Εταιρία διανομής: Audiovisual
  Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2005
  Περιοχή (DVD Region): 2